Loading...
Home 2019-11-20T10:16:07+00:00

ACTIES

20 T/M 23 NOVEMBER

SINTERKLAASACTIE: 100% ROOMBOTER AMANDELSTAAF € 5,25

De Sint is weer in het land dus het wordt tijd om te genieten van al het lekkers dat in deze periode in onze winkel ligt.
Deze week in de aanbieding onze 100% roomboter amandelstaaf. Gevuld met 100% amandelspijs.
Geen margarine of spijs van bonen en abrikozenpitten, maar bereid met uitsluitend de beste en puurste ingrediënten.

Normaal € 6,25 nu slechts € 5,25

ELKE MAANDAG EN DINSDAG

4 BRODEN VOOR € 8,50

keuze uit wit, tarwe, fijn volkoren (in knip/rond) of grof volkoren.

NIEUWS

VERNIEUWDE WEBSHOP

Sinds eind oktober is onze webshop compleet vernieuwd.
Hij is nu veel makkelijker in gebruik, en ook de beschikbare producten zijn aangepast.
In de komende weken zullen we daarnaast nog vele nieuwe productgroepen en producten toevoegen.
Probeer hem nu uit, veel handiger dan telefonisch bestellen en uiteraard is onze webshop 24/7 geopend.

U vindt de webshop in het menu aan de rechterkant van het scherm.
Op telefoon of tablet vindt u het menu onder de ≡ knop links bovenin.

INTERVIEW met NATIONALE BAKKERIJ ACADEMIE

 

 

Om de kwaliteit van onze producten continue te verbeteren en zo hoog mogelijk te houden volgen wij regelmatig cursussen en opleidingen.
Zo hebben Bram en Anouk laatst de training toppraktijk onder leiding van Meester Boulanger Peter Bienefelt gevolgd bij de Nationale Bakkerij Academie.
Op hun website staat een leuk interview met Anouk naar aanleiding van deze training.

https://www.nationalebakkerijacademie.nl/nieuws/uitblinkers-anouk-terpstra-onze-broden-worden-met-de-week-mooier-en-lekkerder/

LIMONCELLO BONBONS met LIMONE D’ORO

 

 

Nu in ons assortiment: Onze handgemaakte limoncello bonbons.
Gemaakt met de met brons bekroonde limoncello van Limone d’Oro.
Deze likeur wordt net als onze bonbons met de hand gemaakt in de regio (Epse/Zutphen).
Zie ook de artikelen in de Stentor:
Limoncellomakers uit Zutphen en Epse winnen opnieuw grote prijs
Vrienden de boer op met eigen limoncello uit Zutphense en Epser keuken